Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Kehidupan di KUISAS
Saturday, May 24, 2014 , 8:00 AM , 0 Comment[s]

Hari pertama di KUISAS.

Soalan lazim.

Nak bawak apa ke KUISAS nanti?
- Ikut semua senarai tuh.

Boleh bawak phone tak?
- Boleh. Kalau rasa masih pelajar asrama sekolah, takyah la bawak. Hahahaha

Macam mana asrama?
- Okay ! Not bad. Tapi kena bawak bantal, bawak cadar sendiri. Macam bilik kamulah. Ada katil dua tingkat, dua buah katil, meja study sorang satu, loker sorang satu.

Cadar putih ke, kak?
- Alamak ! Skema ! Hahahah. Macam yang tadi Kak Aainaa cakap, cadar sendiri, buat macam bilik kamu. So cadar nak ultraman ke, batman ke, bapak man ke, depends on you !

Iron ada tak?
- Macam bilik Kak Aainaa, roomate beli kan. Kawan Kak Aainaa kata ada je bilik iron baju. Ramai orang, takkan semua nak tumpu kat situ. So fikirlah sendiri !

Hari pendaftaran macam mana?
-Pagi tuh, datang, kena la daftar. Semua semua tuh. Jangan risau. Ada kakak faci yang akan tolong.

*Setakat tuh jelah, nanti Kak Aainaa post lagi okay.