Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Ahmad Hadif Asyraf :'( BAB 1
Saturday, August 3, 2013 , 1:50 PM , 0 Comment[s]
Bismillahirrahmanirrahim !
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokatuh !

Tarikh , 30 Julai 2013 hari Selasa . Tarikh yang paling mengejutkan dalam life aku .

Pagi pagi datang sekolah , melihat tempat parking motor .
"Mana motor Hadif ? Hmm dia tak datang lagi la tuh. Satgi dia datang ni"
Bila masuk surau , tengok lagi saf lelaki.
"Mana Hadif ni ? Haihh ! Lupa la nak kasi mesej , jangan datang lewat ke sekolah"

Masuk kelas , tengok tempat duduk dia , tak ada beg dia .
Dia tak datang la tuh .
Mesti dia tidur lewat malam tadi sampai terlajak tidur ni .
Hari Selasa ada oral test ! Hari Isnin dia baru buat tweet "Aainaa dah pergi buat oral test BI . Senyum je dia"

Aku ngantuk so aku tidur atas lantai .
Area pukul 11 lebih , Ustazah Wan kat depan pintu kelas .

"Assalamualaikum . Perhatian . Untuk pengetahuan kamu semua , sahabat kita , Ahmad Hadif......"
Kenapa dengan Hadif ? Hadif okey kan ?
"Hadif mengalami accident"
BAGAIKAN PISAU MENOREH JANTUNG INI .

Accident patah kaki je kot ni .
"Dia kini berada di WAD ICU !"
Sumpah ! RASA NAK MATI TIME NI !
Hadif , kenapa macam ni ?

Aku bangun setelah Ustazah Wan pergi .
Halimy nampak muka aku macam nak nangis "Haa ! Nangis la tuh , nangis !"

Jalan ke toilet , masuk toilet terus nangis .
TERKEJUT SANGAT SANGAT !
Whole day tuh , aku nangis je . Nangis dan nangis !

Nak tau story , nanti aku sambung lagi . Btw , IMISSYOU , AHMAD HADIF ASYRAF BIN AHMAD OMAR !