Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
SUKSES III 2013
Saturday, April 6, 2013 , 11:34 PM , 0 Comment[s]


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokatuh :)
Alhamdulillah Aainaa diberi kesempatan untuk menaip post ni .
Dah lama juga kan Aainaa tak update post kat blog ni .
Well !
Now , Aainaa sangat sangat busy dengan nak SPM nya , dengan sukannya yang baru sahaja selesai .
PENAT but BERBALOI !

SUKSES III 2013  , this is our topic now .
6 APRIL 2013 .
Tarikh dimana Sekolah Menengah Agama Darul Taqwa (SMADT) mengadakan Temasya Sukan Tahunan *skema betul ayat*

Keputusannya , RUMAH HIJAU la menjadi juara !
TAHNIAH !
Olahragawan ???????? Ce teka . HAHA ! Dari Rumah Kuning iaitu Mohd Irsyad bin Azhar .
Tahniah beb !
Olahragawati pulak .......................
Err .
Tak perlu la bagitau .
HAHAHA ! Kejam !
Olahragawati disadang oleh pelajar dari Rumah Merah iaitu Aainaa Balqis binti Mohamad Rizal Haddi .
HAHAHA ! Kann ?
 Tak percaya langsung ! Aainaa memang time tuh tengah dok syok kibar kibar bendera ,
Pengerusi Majlis sebut nama Aainaa !
Memang Aainaa nak terjatuh sungkur dengonya .
 Perbarisan dimenangi oleh RUMAH MERAHHH !
GOMO MERAH GOMO !!

Nilah gambar gambar yang sempat kami tangkap .





Hadiah Kawad Kaki !
 

Posing kejap ! >,<


UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA !


Nak jugak pegang payung kuning !

Pesanan untuk semua , ingatlah ! Bersukan , sukanlah . Buat yang terbaik tapi ingat akan hukum Allah . -XOXO-AH-