Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Why we must like this ? :'(
Friday, October 12, 2012 , 6:57 PM , 0 Comment[s]
Hari ni memang Aainaa kecewa sangat . 5 hari ni je , dibibir Aainaa ni just sebut nama DIA , DIA and DIA . Sampai kawan Aainaa pun naik tension . Sorry , babe ! Hari ni balik asrama ingat nak manja manja dengan dia , tapi , hermm . Dia kata , esok nak pergi konsert di Penang . Dia ada cakap kat Aainaa , "Malam ni supersavers . Sayang buat" . Tapi Aainaa kata laa " Tak nak !" Aainaa cakap macam tuh sebab Aainaa faham esok dia nak pergi Penang and mesti nak simpan tenagakan . So Aainaa tak cakap lebih pun , tak bising . Lepas tu , phone Aainaa buat hal . Terpaksa letak . Lepas tu kitaorang adalah mesej . Then , dia balas "Tak buat apa apa pun . Tak apalah . Rasa MALAS NAK TEXT JE . Sayang pergilah online , whatsapp dengan kawan kawan . Byee , Iloveyou ." Aainaa pun syak dia merajuk . Bila call balik , memang sah lah . Aainaa pujuk balik pastu dia cakap "Tak adalah . Dah orang kata nak supersavers , kamu kata tak nak . Lepas tuh nanti kamu bising la , apa lah . " Aainaa pun sentap la bila dia tinggikan suara tuh . Aainaa kata dengan perlahan "Orang tak bising pun kan , yang kamu kata macam tuh kenapa ?" Then dia senyap . Kitaorang senyap . Lepas tuh Aainaa kata "Tak apalah , Tak payah supersavers . Bye assalamualaikum " Then Aainaa letak .
Dia bagi mesej "Sorry sayang tinggikan suara dengan sayang :( Orang tak bermaksud nak macam tuh" Aainaa nangis lepas tuh .
Aainaa just balas , "Orang tak cakap lebih pun . Orang tak bising pun . Yang kamu kata macam tuh kenapa ? Orang tak nak supersavers dengan kamu sebab esok kamu nak ke Penang and orang faham esok kamu mesti guna banyak tenaga . Orang cuba nak faham kamu tapi kamu .... Entahlah . ORANG SAKIT HATI GILA BABI LA ! Sumpah orang kata . Dah lah . Bye assalamualaikum . Tak payah nak bazirkan kredit kamu untuk pujuk orang , call orang . Simpan je kredit kamu untuk kawan kamu besok . Esok kamu mesti nak text kawan kamu"
Lepas pada tuh , airmata Aainaa semakin laju jatuhnya . Aainaa sayang dia . Aainaa cuba nak faham dia faham Aainaa je .