Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
I was CHANGED ?????
Sunday, October 14, 2012 , 7:32 AM , 0 Comment[s]
Semalam Aainaa tertidur awal . Letih sangat ! Pukul 2 macam tuh , Aainaa bangun and tengok phone . Dapat enam mesej . Dua daripada Sufi and Empat daripada Shafiq . So Aainaa bacalah mesej Shafiq . Dia suruh buat supersavers . So Aainaa buat and call dia .
Time call tuh , dia banyak explain kat Aainaa and Aainaa cuba keraskan hati . Aainaa memang ego . Hati yang keras ini semakin lembut apabila dia sekian kalinya menitiskan airmatanya kerana kesilapan dia terhadap Aainaa . Aainaa maafkan dia tapi yalahh . Orang kata , luka boleh diubati tapi paruh jelas kelihatannya lagi .
Entahlahh . Tak tau nak cakap apa dahh . Aainaa memang totally berubah since dia tinggikan suara dekat Aainaa and dia boleh tanya Aainaa ada laki lain ke selain dia. WHAT THE F**K man ! Aainaa punyalah kasi 100% kepercayaan Aainaa kat dia tapi dia tak pernah percaya Aainaa . Goshh ! Aainaa baru tau . Selama 3 bulan ni dia memang tak pernah nak percaya dengan Aainaa . 
Kawan kawan TCS and tuisyen , nak Aainaa dengan Sufi . Kat sekolah , yang perempuan nak Aainaa dengan Shafiq . Yang lakinya , nak Aainaa dengan Hadif . Ex Aainaa nak balik Aainaa . Tak tau nak pilih siapa dahh .
Senang senang jangan pilih sesiapa pun ! Dahh . Being single lagi best okeyy . 

1. Nak keluar dengan kawan2 lelaki/perempuan bebas
2. Nak mesej/call dengan kawan2 lelaki/perempuan takde limit
3. Tak perlu nak fikir pasal orang lain
4. Tak akan mengalami masalah gaduh dengan bf/gf 
5. Mendapat tidur yang secukupnye
6. Telinga tak sakit dengar bebelan
7. Duit boleh simpan, takde nye nak topup untuk kapel ke, belikan hadiah ke kan
8. Single is simple,Double is trouble .

So prefer SINGLE je laa . Sekarang ni bukan time nak fikir pasal couple . Aainaa rasa better single . Bila waktu tuh memerlukan Aainaa untuk memikirkannya , Aainaa akan fikir .