Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Kekasih Hati
Friday, September 7, 2012 , 12:27 PM , 0 Comment[s]
:c: Assalamualaikum :b:

14.7.2012 saat kita bersama . Saat kita menjadi pasangan kekasih . Kan ? Thanks for everything , bie . Kita dah kenal setahun lebih . Setiap kali kita mesej , kamu selalu minta couple dengan orang . Daripada dulu orang tak nak couple dengan kamu sebab orang fikirkan kamu KAWAN YANG TERBAIK dalam hidup orang ni :face2: Orang memang sayang gila kat kamu . Kamu seorang yang gila gila , kelakar . No guys can make me happy like you ! If orang couple dengan kamu , orang fikir saat kita putus . Lepas putus , confirm akan bermusuh kan ? Hate it :face56:So , orang rasa better kita jadi kawan baik untuk selamanya .

Tapi sekarang , kita dah bersama ! Macam tak percaya kan ? Seriously . Orang tak tau pun yang kamu memang pandai ambik hati orang . Orang benci kamu tau tak ! Gedik ! Kenapa kamu curi hati kita ? Serious orang kata , orang tak nak kehilangan kamu . Eventhough , time kita couple , orang selalu buat kamu marah , kata kamu bukan bukan . Hari Ahad sebelum Trial SPM kamu , orang minta putus sebab ibu tak suka kamu . Bodohkan orang ? Orang tak patut buat kamu macam tu . Walaupun kita putus untuk 11 jam , orang rasa susah nak lepaskan kamu . Yalah , kamu kan LEMBU kita . Kita sayang kat kamu . Kamu sayang tak kat kita ?

Kamu sanggup lepaskan kita demi kebahagiaan orang . Orang tau kamu sayang kita sangat sangat . Walaupun kamu ganas , kau memang ROMANTIK TAHAP GABAN . Time kita kawan dulu pun , orang ingat kamu tak romantik . Tapi bila dah couple dengan kamu , terserlah semuanya . Kamu ROMANTIK + KELAKAR + GARANG PUN ADA + KEJAM PUN ADA ! Hehe :face64:

Walau apa pun yang terjadi , kita nak kamu sorang . Orang pernah marah kamu pasal SHISHA kan ? :face11: Orang marah sebab orang sayang kamu . Orang tak nak kamu sakit . Cukuplah saat kamu kata , kamu accident time kayuh fixie , buku lali kamu terseliuh la . Orang risau sangat sangat . Orang tau semua tuh Allah dah merancang dari awal . But , kamu perlu hati hati :face5:

Kamu la BF yang paling sempoi yang pernah kita dapat . First time chottt ! HAHA :face40: Kamu la yang ajar kita supaya jangan nangis :face21: Sekarang orang susah dah nak nangis . Kamu susah nak merajuk dengan orang .

Tapi orang selalu buat kamu marah :face22: Orang minta maaf . Time raya , paling teruk kita gaduh kan ? Haish . Semua angkara orang . Orang minta maaf . Kita sayang kamu k :face54:

Bie , you're the guy that can make me happy . No else can replace you :face57:
I LOVE YOU :9:
I MISS YOU :face2:
I NEED YOU :face75:
I WANT YOU , BABYBOO :face39: