Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
AAINAAHADDIOFFICIALPHOTO
Saturday, June 2, 2012 , 11:03 PM , 0 Comment[s]
:60: Hi , Assalamualaikum :60:

Okey . Kali ni , mesti korang nak tau pasal Owner ni kan :face53: Ala . Nak tau dengan lebih detail :face17:

First of all ! Nama Owner ni , Aainaa Balqis Binti Mohamad Rizal Haddi :face56: Alaa . Macam yang kat Page Owner ni .
Okey . Nama sudah tau , semua biodata Aainaa , semua dah tau kan .

So , sekarang Aainaa nak bagitau tentang perangai Aainaa :face51: Hehe . Mesti tak sabar kan ?



Okey . First , perangai Aainaa ni pelik sikit tau :face60: Kejap baik , kejap JAHAT ! Percaya la :face3:
Aainaa ni garang tau orang nya . Sebab tuh muka nampak MATURED semacam kan ? Aainaa ni buat kerja ikut mood . If mood Aainaa nak text orang , Aainaa text la . If tak nak text , campak je handphone ke atas katil :face16:




Hmm , Aainaa suka sangat berphotoshoot . Suka gila laa :face9: If mood Aainaa nak merosakkan gambar , Aainaa akan rosakkan gambar tuh . Gambar tuh , Aainaa dengan adik Aainaa . Cun ke dia ? Aainaa lagi cun kan ? *perasan kejap* HAHA ! Aainaa tetap sayang dia .




Satu lagi Aainaa suka sangat SENYUM ! Sampai ada lesung pipit sekarang :face71: HEHE . Aainaa suka sangat berkawan dengan orang sebab nak tau cerita depe , masalah depe and Aainaa suka sangat bagi advice kat orang sampai diri ni tak terADVICE pun :face48:

Hmm , setakat tuh je la pasal Aainaa kot . Love you . Bye ! :face19: