Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Remove Timeline -> Old Facebook .
Friday, March 9, 2012 , 9:38 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum :face9:
So topik hari ni , REMOVE TIMELINE -> OLD FACEBOOK .

First of all , tau sebab apa Aainaa update post pasal ni ?
Sebab ramai sangat orang nak pakai FB lama balik .
Mana tak nya , TIMELINE MERIMASKAN :face30:

Lagipun kan , kat FB , news feed Aainaa penuh dengan orang orang yang
update status nak REMOVE TIMELINE .

So , di sini ada tempat yang boleh korang remove TIMELINE MEREPEK tuh :face51:

:65: Klik Sini :66:

Aainaa pun pakai TIMELINE . Menjadi tau :face64: Try la .
Hope korang pun jadi la . Hehehehee . Thanks :face44: