Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
SUPERM▲N
Monday, March 12, 2012 , 10:18 PM , 0 Comment[s]


Assalamualaikum :face56:
Okey . Mesti korang nak tau gerangan siapakah ni ?
Ni la BF Aainaa sekarang :face9: Tak handsome kan .
Dia memang tak handsome :face34: Sorry , Zahid .
Kau handsome :face12:

Name : Muhd Zahid .
Age : Sixteen years old .
School : Tasek Damai School .

So , nak tau apa tentang dia ? :face14:
Okey :face67:
Dia ni suka main game :face65:
Dia suka IM ayat ni
"emm" and buat smiley , =,=
Apa masalah mamat ni pun , Aainaa tak tau la :face60:

Btw , Aainaa harap Zahid akan berubah .
Tolong jangan ngorat anak gadis yang lain :face50:
Kau akan lukakan perasaan depe sepertimana kau pernah buat kat aku dulu :face57:
Ada faham ?
Ni je la permintaan Aainaa .