Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Awak , saya rindu awak .
Monday, March 12, 2012 , 7:48 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum .
Saya menaip post ni khas untuk awak sorang je :face63:
Awak . Kenapa awak pergi macam tuh ? Awak tau kan saya sayang sangat kat awak
:face59: Sampai hati awak kan tinggal saya macam tuh .
Pergi tanpa mengatakan sesuatu pada saya :face29: Ni ke diri awak ?
Awak . Setiap saat saya teringat kat awak :face41:
Takkan awak tak pernah pun ingat kat saya ?
Awak tau , setiap malam , saya selalu pakai baju Malaysia yang awak bagi kat saya tu :face22:
Dua minggu saya tak basuh baju awak sebab saya nak bau badan awak .
Bila saya pakai baju tuh , terasa diri awak je dalam diri saya .
Tapi ini balasan awak kat saya selama kita couple ?
:face47: Awak .
Kalau awak boleh dengar luahan hati saya , kan bagus .
Awak , saya rindu sangat sangat kat awak .
Sekarang ni , saya cuba untuk kikiskan perasaan cinta saya terhadap awak .
Semakin saya buang perasaan tuh , semakin kuat cinta tuh hadir dihati saya :face36:
Tak apalah awak . Biar saya seorang je yang tanggung semua ni .
Awak jangan risau tau :face12:
Saya okey :face15:

Cuma satu je yang saya mintak :face39:
Awak jagalah awek awak elok elok .
Saya sentiasa doakan awak dan awek awak supaya bahagia .
Awak bahagiakanlah dia ya :face64:
Saya harap awek awak bukan macam saya yang teruk ni .
Awak kan pandai cari awek .
Semoga awak bahagia disamping dia .