Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Muhd Zahid -,-''
Wednesday, September 7, 2011 , 10:29 PM , 0 Comment[s]

Assalamualaikum ~
Ni dia , Muhd Zahid . Ex akuu dulu yang ke-3 .
Aku couple balik dengan dia .
Tapi couple OLOK OLOK !
Kekasih SEMINGGU :)
Aku dengan dia hanya KAWAN . Tak lebih pun .
Kan , Zahid ? Kau dengan aku , kawan je kan kan kan ?
HAHAHAHAA ! Btw , kau kawan aku .
Sorry if kau mintak return , aku just IGNORE soalan kau .
Aku tak nak fikir semua tuh buad sekarang ni .
Aku nak study dulu . Harap harap lepas SPM .
Lagipun ramai yang nak aku , aku pun cakap kat depe lepas SPM .
I'm sorry , Muhd Zahid . Best couple OLOK OLOK dengan kau .