Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Dia ialah SEORANG PEREMPUAN ==''
Tuesday, September 13, 2011 , 10:16 PM , 0 Comment[s]


 Assalamualaikum ~
Hari ni aku nak cerita . Ada seorang minah ni ATTACK aku .
Hari Ahad time tuh aku tengah call , tiba tiba ada call masuk .
Lepas aku letak , aku tengok 1 MISS CALLED FROM *TUT*
Aku pelik la sebab selama ni dia tak pernah call , mesej aku .
Aku pun mesej dia .

Me : Kenapa call wey ?

*Tut* : Hee . Saje je nak kacau kau . Asal ?

Me : Oh . Ingat amende . Oke la weyh . Aku nak siap pergi rumah Syasha . Bye salam .

*Tut* : Oke . Hmm thanks sebab buad aku jeles . Wslm .

Me : Jeles ? Hah ? Apa yang kau cakap ni ? SUMPAH aku tak faham apa yang kau cakap .

*Tut* : Kau kan selalu mesej dengan *SAMI* , call dia . hee . Kau nak aku buad kau macam *MINAH* ke ?

Me : Hahahaa ! Sekarang aku dah tak mesej and call dia . He is not my friend anymore .

*Tut* : Yalah tuh . Oke la weyh . Kredit aku sikit . Bye salam .

Me : Wslm .

Tuh la dia . Minah yang tiba tiba mesej yang buad pertama kali nya mesej aku .
Aku tau dia nak ex dia lagi . Dia salah faham :)
Sorry .
Aku dah tutup pintu hati untuk selama lamanya untuk terima lelaki lain .
Aku berterus terang ni . 
Malas nak fikir .