Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Sudah mulai MEMBENCI orang :)
Wednesday, August 17, 2011 , 9:49 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum :) HAH !  Dah lama tak update blog la , dear :)
SORYY ! Sekarang HATI aku sudah mulai membenci orangg ! Maafkan aku , senior !
Aku rasa kau pun turut membenci aku . Maafkan aku !
Aku tak dapat nak peluk kau 25/8 nanti !
Actually , aku minat kau since netball ! Aku tutup perasaan aku terhadap kau bila kau cakap kau tak suka ada adik angkat . Aku pun tak suka semua tuh ! Aku sudah padamkan perasaan aku tuh .
Jangan risau ! AKU still hormat kau sebagai senior lagi ! Tapi tolong ! Kita perlu BUAD HAL SENDIRI lepas ni ! Jangan pedulikan akuu ! Jangan terasa if aku tak tengok , tegur kau !

# Maafkan aku , senior (KI)