Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Mamat BANGLA yang GILA !
Saturday, August 20, 2011 , 3:31 PM , 0 Comment[s]

Kali ni aku ambik gambo PROFILE PICTURE dia la pulak . Handsome la sikit daripada sebelum ni .
Nampak kan bowling tuh ?
Korang agak berat bowling tuh berapa ?
Bagi aku , bowling tuh berat dia , 3 kg je .
Dia mana la larat nak angkat berat-2 ni . 
Silap hari bulan dia yang terlempur ke pin-2 tuh kang .
STRIKE terus :D
HAHAHAHAHAA ! Seronok aku ngutuk BANGLA NI !
Ish-3 , dah buad dosa laa .
Paan , aku mintak maaf .
Aku teringin lempar buah kelapa kat kau . Geram aku .
Asyik kau online , aku online , mesti gaduh .
Kalau tak ada gaduh , mesti CARI gaduh punya .
Apa la masalah la =='' 
Btw , budak ni handsome . Taken by SYAMIM AMIRAH . Jangan usik BANGLA ni dah !
Tak pasal-2 kang , korang kena pelempang dengan awek dia .