Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
My school SHOE !
Friday, March 18, 2011 , 12:50 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum ! Hah ! Hari ni kita cakap pasal kasut sekolah . Geram beno ni aku dengan kakak senior ni . Salahkan orang pulakk . Tenyeh sambal belacan , baru tau :) Cam ni cite nya yang sebeno . Dalam blog Leeya cite tak beno .

      Pada petang hari Jumaat yang hujann ....

Nad : Mana kasut aku ni ?!! Sape pulak yang ambik . Ni kasut sape ?! (sambil tunjuk kasut aku)
Me : Ni kasut kita la . Se tengok tempat lain .
Nad : Fad , aku rasa kasut aku kat padang laa . Jom tengok . Habis la kene hujann .
Me : Tu la , pakai marahh jee .

Sepuluh minitt kemudian ...

Nad : HAHAHAAHAHAA ! Kasut aku dah jumpa kat bawah pokok . Basahh ! Aainaa ... Pinjam kasut
Me : Sat , nak fikir .. (pasal nak pergi Pangkor) Hmm .. Ambik je lahh .

Kebetulan , aku memang bawak kasut wedges aku sebab pagi Jumaat tuh aku kelam kabut . Leeya tuh , dia pakai ambik je . Biasa la , orang busy mengalah kan Yang di-Pertuan Agong . HAHA ! Patut la time aku balik , kasut belah kanan aku lain . Belah kanan carookk , belah kiri LAWA . Tali belah kanan lain . Sah la bukan aku punya kasut . Aku dah agak mesti aku tertukar dengan orang ni . Alih alih datang sekolah pagi tadi , terpaksa bawak kasut PUTERI RAJA BERSIONG ke sekolahh . Haishh ! Leeya pulak kata aku ambik kasut dia , padahal dia yang terAMBIL aku punya kasut . Huh ! Nasib aku tak basuh lagi kasut tuh . Leeya pun sama tak basuh kasut lagi :)

Leeya , kidding jee . HAHA ! Serius gilak , hari ni kaw macam mak orang :)