Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
MAMAT TOILET :))
Sunday, March 20, 2011 , 9:21 PM , 0 Comment[s]

Ni woo kawan baik aku tau :)) Dia dia kan ,dia BAIK . HAHA ! Nama penuh dia MUHAMMAD SYAHMI SUFI (nama bapak dia tak tau laa) Umur sebaya dengan aku . Sekolah SMI . Rumah dia dekat sebelah rumah anak PAK HASSAN alaa .. tak kan takk kenal kot , Pak Hassan yang bawak bas lambat tuh tapi selamat :)
          Aku kenal dia dari sekolah rendah lagi . Dia satu sekolah dengan aku , SK MANJOI DUA ! Dia ni pengawas sekolah dulu . Dari darjah berapa entah . Tapi tak garang langsung . Time aku jadi pengawas tahun Enam , aku rasa nak hentuk hentuk je kepala dia dekat tiang . Dia diam je . Rupa SELENGE je aku tengok. Dia kelas 6 Kenanga. Kelas kedua , so tak berapa kenal la sangat. Time naik tingkatan 2 dan 3 baru rapat balik sebab adanya FACEBOOK .
          Aku ni suka tukar tukar paper exam dengan sekolah lain . Nak bandingkan level sekolah la kann . Aku tukar dengan Sufi la . Tapi orang salah faham pulak yang aku ada affair dengan dia . Aku rasa nak KETUK KETUK je kepala budak tuh. Sape yang cakap aku ada apa apa dengan dia , memang kene pakai cermin mata. Tambah lagi dua mata. Kalau yang dah pakai cermin mata tuh , tambah lagi sampai enam mata .
        Aku panggil dia MAMAT TOILET sebab dia ambik gambar dalam toilet =D HAHA ! Lepas tuh , kalau aku chat dengan dia , mesti dia pergi toilet . Macam semalam and hari ni , dia asyik pergi toilet je . Ape penyakit la mamat ni .
          Dia ni single tau . Muka handsome , baik , caring , periang laa , masuk la line ( promote ! promote ) HAHA ! Bile dia pandang mata korang atau datang dekat , FUHH ! Mesti jantung korang luruh , macam aku hari tuh . Dia datang dekat aku time aku nak cakap pasal barang . Takot gilak tengok muka dia . Nasib aku pakai kasut leper je , kalau kasut tinggi , mesti dah jatuh masuk dalam longkang sebab gemuruh ! HAHAHAA ! Btw , dia setia woo ! Boleh buad calon suami ! :) HAHA !

Sufi , HAHA ! Best tak ?! HAHA ! Soryy :)