Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Kesedihan seorang insan :'(
Sunday, March 20, 2011 , 11:32 PM , 0 Comment[s]
Hmm .. Assalamualaikum . Hari ni aku baru follow abang angkat aku punya blog . Memang banyak aku terasa dari blog dia . Sedih sangat sangat bila aku baca post dia . Aku tak tau apa masalah dia yang sebenarnya . Tapi aku tau , dia ada masalah . Dia sedih dengan aku , adik adik dia , kawan kawan dia . Hari tuh memang aku dah kecewakan dia , tapi aku ada gembirakan dia sekejap . Tapi dia sedih balik . Dia tak nak kongsi kan masalah dia kat aku . Maybe aku ni membebankan dia kot . Sebab tuh dia tak cerita LANGSUNG pun kat aku . Kadang kadang aku ni diketepi kan . Actually aku tak segembira yang korang sangka kan . Tengok muka memang arr nampak gembira , tak kan nak buad muka sedih kot . Tapi hati aku , sape yang tahu . Hanya Allah sahaja yang tau . Setiap kali hujan , aku mesti nangis . Aku pernah cakap " Air mata ni seperti air mata aku esok " Memang terjadi . Air hujan yang di iringi oleh air mata aku sendiri . Entah lah . Memang aku bahagia dengan Syafiq , tapi hati masih sedih laa . Maybe orang yang aku sayang akan bertemu dengan orang yang boleh bahagia kan dia . Hope you always happy after this .