Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
Kem Keindahan Bersama Mu :)
Friday, March 4, 2011 , 3:31 PM , 0 Comment[s]
26/2/2011 - 27/2/2011
Hari : Sabtu dan Ahad .


Assalamualaikum .. Hari ini Aainaa nak cakap pasal motivasi ari Sabtu dan Ahad yang lepas . Memang bestt :) Tak pernah pun ada ceramah seBEST ini . SUMPAH Aainaa cakapp ! First time masuk dalam dewan , Pak Cu tengah cakap . Memang ingat takk bestt . Bosann . Tapi bila dah kenal akak akak faci , memangg best GILAKK2 !

     Saat KEAKRABAN PERSAHABATAN , saat yang sedih :'( Sebenarnya KAWAN dan SAHABAT lain maksudnya . KAWAN maksudnya kawan kita yang sekarang yang kita ada . SAHABAT pula kawan yang betul betul berada di samping kita walaupun susah atau senang dan dia selalu menasihati kita sekiranya kita melakukan salah :) Kitaorang ada menari CHICKEN DANCE ! Time tuh Aainaa nangis sebab bile esok hari terakhir Aainaa jumpa akak2 faci tuh dan tu la saat2 yang tak pernah Aainaa buad dengan kawan kawan Aainaa .
    Petang kami riadah ! Main belon berisikan air . Memang bestt ! Lepas tuh , kami main NIKAH , CERAI , RUJUK ! Aainaa tak ada partner time tuh . HEHE ! Lepas tuh , Kak Sha jadi partner Aainaa . Kak Sha jadi husband manakala Aainaa jadi isteri :) Saat tuh memang tak dapat dilupakan . Time tuh Aainaa pakai wedges , tinggi la kan . Sebagai isteri , Aainaa nak kene pendek , so Aainaa tukar kasut dengan Tiah . HEHE !

    Malam memang banyak keluar air mata ! First , mengenai ibu . Doakan untuk ibu . Then pasal ayah . Time menyedihkan , masa jenazah masuk dalam dewan . Aainaa tak nak tengok sebab takot . Semua orangg nangis . Time tengah malam . 12 tepad ! Kitaorang mengharungi ALAM BARZAKH ! (cam real laa) Memang takot GILAK GILAKK ! Selepas itu , ramai yang mahu berubah .

    Ahad ! Memangg sedihh la sebab hari terakhirkan . Kitaorang nyanyi sama sama . Then kena tulis surat untuk ibu dan ayah . Memang nangis laa . Ayah dan ibu takk datangg . Agak sedihh la kann . Akhir balik tuhh , Aainaa nak nangiss apabila dipeluk olehh Ummi , akak akak faci .

   Bila beberapa hari ni kan , Aainaa selalu teringatkan nasihat Ummi dan akak akak faci . Aainaa harap sangat sangat yang diri Aainaa dapad berubah dan ALLAH bolehh bukak kan hati Aainaa untuk bertaubat . Hanya beberapa perangai yang Aainaa tak bolehh ubahh . Memangg susahh SANGAT SANGAT :'(