Disclaimer


بسم الله الرحمن الرحيم . Ahlan Wasahlan ! Hanya mempunyai sedikit ilmu agama dan Insya-Allah dengan sedikit ilmu itu , akan memberi ilmu kepada kalian . Syukran . -AH-

Back to entry
Meet the owner
Love
Friends


Chatzone



This is Aainaa Haddi's Blog! Just leave your site on cbox . If you want to ask me , you can leave yor question on cbox too .

.


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Aainaa Haddi 2016.


Older Posts → | ← Newer Posts
I'm so sory , dear .
Wednesday, March 16, 2011 , 3:40 PM , 0 Comment[s]


Assalamualaikum . Hmm . Hari ni kita masuk babak sedih . Sebenarnya Aainaa baru bergaduh dengan Syafiq baru baru ni mengenai abang angkat aku . Ramai yang salah faham dengan hubungan Aainaa dengan Abang Izwan . Kitaorang just abang dan adik sahaja . Memang kami seperti pasangan kekasih sebab kitaorang selalu panggil "honey" "ayang" . Mungkin itu la Syafiq dan Aainaa gaduh . Lagipun Syafiq memang jealous dengan Abang Izwan . Aainaa tak sangka boleh jadi macam ni . Aainaa terpaksa kecewakan Abang Izwan . Sampai status Syafiq pun pasal Aainaa . Aainaa memang suka sakitkan hati dia . Tak pernah pun menggembirakan dia selama 4 bulan kitaorang couple . Syafiq sabar je dengan perangai Aainaa ni .
          Entah lah kenapa dengan diri Aainaa ni . Aainaa ni macam orang BODOH . Orang yang tak tau perasaan orang . Tak reti nak jaga hati orang . Hmm .. Di mata Syafiq dan Abang Izwan , memang Aainaa dah berubah . Aainaa tak tau apa yang berubah . Kalau Aainaa dah berubah , bagilah tau Aainaa . Janganlah simpan . Macam mana nak betulkan diri Aainaa ni kalau korang tak bagitau . Kadang kadang Aainaa sakit hati , tension , sedih , kecewa tapi ada sape sape ambik tau pasal diri Aainaa . Tanya Aainaa sehat ke , ada masalah ke , okey ke . Tak pernah kan ?? Memang kata kata Aainaa ni agak kasar buad korang . Seriously , Aainaa sedihh sangat sangat . Aainaa menangis , time nak tidur , Aainaa fikirkan orang yang Aainaa sayang , fikir masalah Aainaa pada hari tu , fikirkan cara penyelesaiannya . Tak pernah pun ada orang yang membantu . Kadang kadang Aainaa pening kepala macam migrain time pagi sebab tension fikir masalah yang melanda . Bangun pagi pagi kepala rasa berat . Tak ada sape sape pun yang tahu masalah Aainaa ni . Memang la Aainaa tak cakap , tapi dah tak tanya kan . Hmm .. Kalau Syafiq dan Abang Izwan baca post ni , mesti lagi BENCI Aainaa kan ?? Aainaa bukan manusia yang sempurna . Aainaa ada banyak kekurangan dari segi fizikal , mental , rohani dan jasmani .
          Aainaa nak mintak maaf sangat sangat kat Syafiq sebab buad bie sakit hati sangat sangat dengan sayang . Sayang memang selalu sakitkan hati bie . If hubungan kita tak lama , kita kawan okee ? Sayang mintak maaf sangat sangat dari awal kita kenal sampai la yang akan datang . Tolonglah bimbing sayang jadi manusia yang berguna , manusia yang tak menyakitkan hati orang . Bie , I love you so muchh !! Bie la orang yang paling sayang cinta berbanding dengan bf bf sayang yang lain . Bie lah yang paling memahami sayang . Bie lah orang yang bertahan dengan perangai sayang ni .
          Aainaa nak mintak maaf sangat sangat kat Abang Izwan jugak sebab adik telah kecewakan hati abang . Adik tak bermaksud nak kecewakan hati abang . Soorryy sangat sangat sebab buad tidur abang tak lena macam selalu . Adik tak pernah berubah . Tegur adik jika adik ada salah silap . Bukan dengan cara menyimpan benda ni . Sekali lagi adik mintak maaf sangat sangat . Adikk sayang abang !
          Kepada semua orang , silalah tegur kalau Aainaa banyak buad salah . Aainaa macam semua orang jugakk . Ada perasaan sedih , kecewa , gembira . Aainaa mintak maaf sangat sangat . Maaf kan Aainaa sebelum ajal menjemput Aainaa tau .